TELEFON: + 4 0742 215 943
Transport gratuit comenzi peste 250 lei
 

Blog

Aplicarea fardului de ochi

Scris de: Bessential Vizualizari: 152

Ochii reprezinta punctul de atractie al oricarei persoane, de aceea multe femei le acorda o atentie deosebita si ii scot in evidenta cu ajutorul machiajului. Insa, machiajul ochilor nu ar trebui sa concureze cu frumusetea naturala a acestora, de aceea este bine sa cunosti cat mai multe din arta machiajului, arta care este astazi accesibila tuturor.

Ce ruj ti se potriveste?

Scris de: Bessential Vizualizari: 146

Indiferent de domeniu, tendintele din fiecare sezon ne fac adesea sa achizitionam produse care, oricat de mult ne-ar placea, se dovedesc a fi nepotrivite stilului nostru. Si aici ne referim la tot ceea ce inseamna zona de beauty, de la moda vestimentara, tunsori, pana la produse cosmetice sau de machiaj.

Criterii importante in alegerea fondului de ten

Scris de: Bessential Vizualizari: 163

Alegerea fondului de ten a devenit o sarcina dificila, avand in vedere evolutia industriei beauty si varietatea produselor disponibile la ora actuala. Insa, aceasta alegere este foarte importanta deoarece reprezinta startul in orice machiaj.

De ce sa porti blush si aplicarea acestuia in functie de forma fetei

Scris de: Bessential Vizualizari: 261

Cu mult inainte ca iluminatoarele si contouringul sa devina parte integranta din rutina machiajului "de zi cu zi", blush-ul era un must have pentru a oferi tenului caldura si un efect vibrant.

Afisare 1 - 4 din 4 (1 pagini)

@Instagram